Aquesta temporada en els Jocs Esportius del Comunitat Valenciana hi ha moltes escoles que estan destacant en els Jocs Esportius de raspall, al costat de les clàssiques de la modalitat .

El mes de febrer i març serà clau pare veure que equips lluiten per passar a la fase final provincial dels “XXXIV Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana”. Aquest cap de setmana hi ha una nova jornada en els provincials d’Alacant i València, amb partides en moltes localitats de les dues províncies.

En la categoria cadet, destaquen els equips d´Alcàntera-Càrcer, el Genovés A i Bicorb. En categoria infantil, destaquen els equips d’Oliva, el Genovés A i Alcántera-Càrcer. En categoria benjamí, destaquen els equips de Vilallonga C, Oliva A, Bicorb i la Llosa de Ranes A. En categoria aleví, destaquen els equips de Santa Anna A, Oliva B, Alcántera-Càrcer B, Moixent i Bicorb. En la província d’Alacant, a Alacant centre i sud, en categoria benjamí destaca Finestrat B i Petrer. En categoria aleví, destaca Alfàs del Pi A i Petrer. En categoria infantil, destaquen Alfàs del Pi A i Petrer A. En categoria cadet, destaquen Sella i Agost. En categoria juvenil, Xixona.

En els grups d’iniciació, en la categoria cadet, destaquen Sueca, Moixent, IES Font Sant Lluís i Tavernes Blanques A. En categoria infantil, destaquen Oliva B, Oliva C, el Genovés C, Sueca i Marquesat, Tavernes Blanques A i Torrent C. En categoria aleví, destaquen Quatretonda A, Marquesat A, Torrent A, Torrent B, Meliana B, Manises A. En categoria benjamí, destaquen Sueca, Quatretonda, Algimia, Albalat dels Sorells, Torrent i Rafelbunyol B.